•  

Bezienswaardig­­heden

SAFARIPARK 

Sinds kort is er in onze buurt een safaripark met heel veel dieren en attracties. En dit maar op 15 minuten van onze camping vandaan! 

De dierentuin is alleen te bezoeken met de auto, alsof u op een echte safari bent! En als u daar even genoeg van hebt, kunt u nog talloze andere dingen doen, bijvoorbeeld worden er ook meerdere shows gegeven dagelijks, zoals bijvoorbeeld olifantentraining , circus, en ook voor de kleintjes een mogelijkheid om dieren te aaien.

Dit safaripark is gecombineerd met een pretpark/kermis in kleine formaat, maar dit wordt nog uiteraard uitgebreid! Op dit moment zijn er al bijvoorbeeld botsauto’s, reuzenrad, draaimolen, luchtkasteel en meerdere attracties beschikbaar. Er wordt hier ook een heel extreme motor show gegeven, zeker het kijken waard! Kortom, voor ieder wat wils!

motocross

MOTOCROSS NYARSAPAT

Motorfanatiek? Op een paar kilometer afstand kunt u een van de grootste motocross banen vinden. 1 dagkaart op de baan kost enkel 6 euro. Bij onze receptie geven wij u graag meer informatie.

Gokart-park13

BOGNAR GO KART PARK

Voor de mens die actie wil tijdens vakantie op 4 wielen Outdoor karting kan ook gevonden worden letterlijk om de hoek. Voor iedereen is er een kart beschikbaar, van jong tot oud, lekker racen zoals Max Verstappen ooit begon! (Klik hier voor meer info!

markt

MARKT NAGYKOROS

Elke zondag in de ochtend staan de markten opgebouwd in een speciale terrein hiervoor. Hier kan je van alles wat vinden, van retro tot modern, van sokken tot kasten. En de laatste zondag van de maand, zelfs dieren. Zeker een bezoekje waard. Wilt u meer weten, vraag erna bij de receptie.

tennis

ASZ TENNIS KLUB

Tennis begint steeds populairder te worden in Hongarije, hierdoor vind u ze steeds vaker. Bij ons in de buurt ook. Voor ongeveer 4 euro per uur kunt u er lekker op los slaan!

aquapark

AQUA PARK CEGLÉD

Op een 15 minuten afstand is Aqua-Park in Cegléd. Genieten binnen en buiten van het water voor jong en oud. Er zijn ook meerdere termaalbaden waar u gebruik van kan maken in de prijs, eenmaal gekocht, dan kunt u de hele dag blijven als u wilt. Actuele prijzen en meer informatie kunt u hier vinden.

budapest

BUDAPEST

En natuurlijk kunnen we Budapest niet vergeten. In ongeveer een uur rijden is de hoofstad van Hongarije te vinden, waar alles mogelijk is.

Meer informatie over bezienswaardigheden nodig?
Wij staan u graag te woord!