•  

Over ons

Wij zijn de trotse eigenaren van een ruim opgezette camping genaamd Camping Nyársapát, gelegen in het midden van Hongarije. Onze droom was om een rustige en ontspannen plek te creëren waar mensen kunnen genieten van de prachtige natuur en de lokale cultuur.

1

Nyársapát

Onze camping is gelegen in het mooie dorpje Nyársapát, omringd door uitgestrekte bossen. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

We hebben onze camping opgezet met het oog op ruimte en comfort. Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet.

heviz-1537710_1280

Ontspannen en genieten

In de omgeving van de  camping is er genoeg te doen. Hongarije staat bekend staat om zijn thermaalbaden. Het water van de baden is rijk aan mineralen en wordt al eeuwenlang gebruikt voor therapeutische doeleinden. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een welverdiende spa-behandeling. Meer actie en avontuur nodig? Voor degenen die houden van de lokale cultuur, biedt Nyársapát een aantal evenementen en festivals gedurende het jaar, zoals de jaarlijkse wijnoogstfeesten en ambachtelijke markten. Hier kunt u genieten van de heerlijke lokale wijn, proeven van de lokale gerechten en kennismaken met de ambachtelijke tradities van het gebied.

5

Leuke activiteiten

We vinden het belangrijk om onze gasten een geweldige vakantie-ervaring te bieden en daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Zo kun je de prachtige omgeving verkennen of de lokale cultuur ontdekken.

We hopen je snel te mogen verwelkomen op Camping Nyársapát en samen te genieten van al het moois dat Hongarije te bieden heeft!

NU BOEKEN